SC MIRDATOD PROD SRL.
Ibănesti, Nr.273,
Jud.Mureş

m
Image Alt

Mirdatod

Lactatele sunt alimente din lapte, bogate în calciu, proteine, vitamina B12, vitamina D, probiotice și proteine, ce pot fi consumate ca atare sau folosite în rețete care mai de care mai gustoase și sănătoase.

 

Lactatele de Ibănești se diferențiază de restul produselor de pe piață prin gustul și consistența lor deosebită. Telemeaua de Ibănești este printre cele mai populare produse ale noastre, fiind singurul aliment românesc ce a obținut certificatul de produs cu “Denumire de Origine Protejată” (DOP)  de la Uniunea Europeană.

Cum se obține telemeaua?

Telemeaua de Ibănești are particularitățile sale, ce o fac extrem de apreciată și îndrăgită în rândul consumatorilor. Aceasta este realizată doar cu lapte colectat de la crescătorii de animale din zone montane, crescute pe pajiștile de poveste ale Gurghiului și Văilor Mureșului, îngrijite corespunzător și hrănite cu grijă. Așadar, gustul laptelui este unul aparte.

Mai mult, Telemeaua de Ibănești nu se sărează ca alte produse. În schimb, aceasta se saramurează în saramură de Orșova, ce se extrage natural dintr-un izvor pe care localnicii îl folosesc de sute de ani pentru a da gust brânzeturilor, dar și bucatelor preparate în casă.

 

Gustul acestui produs este unul catifelat, cremos, plin, ce îți cucerește papilele gustative și simțurile, schimbându-ți instant sistemul de raportare când vine vorba de brânzeturi.

 

Savoarea unică a lactatelor de Ibănești și inclusiv a telemelei noastre vine din felul în care oamenii locului muncesc și respectul cu care își cresc și-și hrănesc animalele. Aceștia nu folosesc nutrețuri amestecate cu chimicale, ci își scot necuvântătoarele pe pășuni de cum se face primăvară și până la începutul iernii. Pe durata sezonului rece, animalele sunt hrănite cu fânul cosit vara.

 

Apoi, laptele nu este stors de seva până când își pierde gustul doar de dragul profiturilor rezultate din producții record. Noi avem încredere în natură și îl lăsăm să ne dea ce are mai bun, așa cum știe el mai bine.

 

Găsești produsele noastre pe rafturile din Auchan și Mega Image, dar și în magazinele mai mici de cartier. Pe lângă vestita telemea de Ibănești, te poți delecta cu cașcavalul catifelat, simplu, afumat sau din gama Produs Montan, cu smântâna noastră vârtoasă, cu 35% grăsime sau cea din gama Produs Montan, cu untul de Ibănești, brânza de vaci, brânza de burduf, mozzarella de Ibănești sau urda de Ibănești.

 

Gama noastră cuprinde și specialități, cum este rulada de cașcaval afumat cu boia sau cu piper, telemeaua domnească ALEGRIA, cașcavalul boieresc NOBILETO și brânza de Ibănești NELIA.