Prăjitura cu smântână de Ibănești este un desert cu un gust unic, iar rețeta acesteia este foarte rapidă, fiind potrivită chiar și pentru cei mai ocupați dintre noi. Este o tartă cu o textură cremoasă, datorită smântânii vârtoase, cu 35% grăsime și gust
Lactatele sunt esențiale în alimentație pentru că oferă organismului proteine, carbohidrați, vitamine, minerale și grăsimi sănătoase. În cazul copiilor, introducerea acestor produse în meniu este și mai importantă, întrucât calciul și vitamina D pe care le conțin lactatele pot preveni apariția unor afecțiuni
În lumea gastronomică există puține deserturi care să stârnească aceeași pasiune ca și cheesecake-ul. Dar ce se întâmplă atunci când incluzi în acest desert delicios un ingredient special, de origine românească? Ei bine, astăzi îți propunem o rețetă de cheesecake cu brânză de
Pasca tradițională cu brânză de vaci are o puternică semnificație ritualică, fiind totodată unul din cele trei preparate specifice Sărbătorilor Pascale, alături de friptura de miel și ouăle roșii. Conform tradiției, pasca se prepară în Joia sau în Sâmbăta Mare pentru a fi dusă
Dacă vrei să prepari rapid o gustare numai bună de ronțăit în fotoliu la televizor sau de acompaniat o bere rece, îți recomandăm sărățelele cu telemea. Ingredientele sunt ușor de găsit, nu trebuie să fii un as al bucătăriei pentru a le prepara, iar