Friends link: 070-513 070-516 070-519 070-595 070-599 1D0-525 1Y0-250 1Y0-350 1Z0-045 1Z0-050 1Z0-054 1Z0-238 1z0-402 1Z0-409 1Z0-457

Termeni si conditii. Politica cookies

Protecția datelor SC Mirdatod Prod SRL

SC Mirdatod Prod SRL acordă toată atenția protecției datelor dumneavoastră personale și dorim să vă simțiți în siguranță când vizitați paginile noastre. Prelucrăm datele personale colectate în decursul navigării pe site-urile noastre web în acord cu prevederile legale aplicabile țărilor în care sunt administrate site-urile web respective. În afară de aceasta, Politica privind protecția datelor se bazează pe codul de conduită GDPR. SC Mirdatod Prod SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru politicile de confidenţialitate sau conţinutul altor site-uri web, la care se poate ajunge prin link-urile de pe site-ul mirdatod.ro.

Subliniem faptul că transmiterea de date online (de exemplu, în comunicarea prin e-mail) are breșe de securitate și, prin urmare, nu poate fi complet protejată împotriva accesului de către terți.

Ce fel de date colectam?

În cazul în care vizitați și/sau utilizați canalele noastre, colectam datele dumneavoastră cu caracter personal. Aceste date sunt date care identifică o persoană sau se referă la o persoană identificabilă. Aceste date includ:

Site-ul web de pe care ne vizitați
Site-ul nostru web pe care îl vizitați
Data și durata vizitei pe site-ul nostru web
Adresa IP și astfel locația geografică
Forma anonimizată a adresei IP a computerului care transmite solicitarea
ID-uri unice, cum ar fi un cookie plasat pe computer, dispozitivul mobil sau ID-uri ale dispozitivelor
Data și ora consultării, respectiv solicitării
Numele furnizorului dumneavoastră de Internet
Titlul, numele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numărul de telefon (în cazul completării datelor în formularul de contact)
Numele paginii consultate sau a fișierului consultat
Browser-ul folosit de utilizator, inclusiv versiunea browser-ului
Sistemul de operare folosit de utilizator

 

Colectarea şi prelucrarea datelor cu caracter personal

Colectăm date care provin din surse diferite şi care, în general, pot fi împărţite în două domenii:

Trimiterea datelor prin intermediul paginii de contact
Dacă ne trimiteţi informaţii de contact, vom salva detaliile dumneavoastră inclusiv datele de contact pentru prelucrarea respectivă şi în cazul unor întrebări ulterioare. Pentru detalii, consultaţi secţiunea “Utilizarea şi dezvăluirea”. Nu partajăm aceste informaţii fără consimţământul dumneavoastră sau numai cu acei procesatori de comenzi în care avem încredere şi care s-au angajat să respecte politica noastră de confidenţialitate.

Interacţiuni automate: protocoale de comunicaţii electronice, cookies

Protocoale de comunicaţii electronice: Atunci când vizitaţi site-ul nostru web, vom stoca implicit numele furnizorului dumneavoastră de servicii internet, site-ul web de pe care ne vizitaţi, precum şi data şi durata vizitei.

Cookie-urile: Cookie-urile sunt fişiere tip text care sunt stocate pe calculatorul utilizatorului, atunci când vizitează un site web. Aproape fiecare pagină web folosește această tehnologie pentru a funcționa în mod corespunzător. Aceasta este descărcată de browser-ul dumneavoastră de internet la prima accesare a unei pagini web. La următoarea accesare a acestei pagini web cu același dispozitiv, Cookie-urile și informațiile salvate sunt fie trimise înapoi la pagina web care le-a creat (First Party Cookie) sau către o altă pagină web căreia îi aparțin (Third Party Cookie). Astfel, pagina web recunoaște că ați mai accesat o dată pagina cu acest browser și variază în unele cazuri conținutul afișat. Site-urile web utilizează cookie-uri pentru a face oferta mai prietenoasă pentru utilizator, mai eficientă și mai sigură. De exemplu, aceste fișiere vă pot permite să vedeți informații pe pagină care sunt în mod special adaptate intereselor dumneavoastră. Scopul exclusiv este astfel să adapteze ofertele noastre nevoilor dumneavoastră în calitate de client şi să facă navigarea pe site-urile noastre cât mai confortabilă și să faciliteze navigarea. Cele mai multe cookie-uri pe care le folosim sunt aşa-numitele “session cookies”, care sunt şterse automat după ce părăsiți site-ul nostru. Alte cookie-uri ne permit să vă recunoaștem browser-ul la următoarea vizită. Acestea rămân stocate pe dispozitivul dumneavoastră până când decideți să le ștergeți.

Prin intermediul setărilor de pe browser-ul dvs. puteți oferi informații despre cookie-uri, să permiteți cookie-uri numai în cazuri individuale, să le excludeți în anumite cazuri sau, în general, și/sau să permiteți ștergerea automată a modulelor cookie la închiderea browser-ului.

Cookie-uri utilizate pe pagina mirdatod.ro

1. Cookie-uri care nu necesită acordul dumneavoastră
Fișiere Cookie care sunt neapărat necesare, denumite și “strictly necessary”, asigură funcții fără de care nu puteți utiliza corect pagina web pe care o accesați. Aceste fișiere Cookie sunt utilizate exclusiv de noi și sunt așa-numitele First Party Cookies. Ele sunt stocate doar pentru sesiunea actuală a browser-ului în computerul dumneavoastră. Fișiere Cookie care sunt neapărat necesare: Pentru funcția de conectare avem un “Session-Cookie”. Fără acest Cookie nu este posibilă conectarea și nu merg funcțiile din spatele conectării.
În plus, fișiere Cookie de acest tip asigură, de exemplu, la schimbarea paginii din http în https funcționalitatea paginii și respectarea cerințelor de securitate cu privire la transferul de date. Pentru utilizarea fișierelor Cookie neapărat necesare nu se solicită acordul dumneavoastră.
Fișiere Cookie care sunt neapărat necesare nu pot fi dezactivate cu ajutorul funcției acestei pagini. Acestea pot fi însă oricând dezactivate cu ajutorul browser-ului folosit.

2. First Party Cookies care necesită acordul dumneavoastră
First Party Cookies sunt fișiere Cookie care, conform definiției juridice, nu sunt neapărat necesare pentru a putea utiliza pagina web, care însă îndeplinesc sarcini importante. Fără aceste fișiere Cookie, funcțiile care asigură o navigare confortabilă pe pagina noastră web, cum ar fi, de exemplu, formularele pre-completate, nu ar mai fi disponibile. Setările efectuate, cum ar fi selecția limbii, nu pot fi salvate și astfel trebuie resetate pe fiecare pagină.

3. Third-Party Cookies care necesită acordul dumneavoastră
Pe pagina web mirdatod.ro au fost integrate și conținuturi aparținând terților. Furnizorii terți pot plasa teoretic Cookie-uri, în timp ce dumneavoastră vizitați pagina web și pot obține astfel informații privind accesarea de către dumneavoastră a uneia din paginile noastre web. Vă rugăm să accesați paginile web ale furnizorilor terți pentru a obține informații privind utilizarea Cookie-urilor de către aceștia.

Informații despre Third-Party Cookies:

Denumirea fișierului Cookie: Google Inc.
Durata de stocare: 30 de zile (toate datele sunt anonime respectiv anonimizate)

Social plugins Facebook: pentru informații privind scopul și volumul colectării datelor și procesarea și utilizarea ulterioară a datelor de către Facebook, precum și cu privire la drepturile dumneavoastră în acest sens și posibilitățile de configurare pentru protejarea spațiului dumneavoastră privat, vă rugăm să consultați informațiile privind protecția datelor de la Facebook: http://www.facebook.com/policy.php

Dacă nu doriți ca Facebook să asocieze contului dumneavoastră de Facebook datele colectate la accesarea paginii noastre web, trebuie să vă deconectați de pe Facebook la accesarea paginii noastre web. Puteți preveni complet încărcarea plug-in-urilor Facebook folosind Add-Ons pentru browser-ul dumneavoastră, de exemplu, cu un “Facebook Blocker”

Utilizarea serviciilor părților terțe: În cazul în care vom folosi serviciile unor părţi terţe pentru a vă oferi servicii, acest lucru se va face exclusiv după ce verificarea acestor furnizori de servicii şi semnarea acordurilor de prelucrare corespunzătoare. Părțile terțe se angajează astfel să respecte principiile de confidenţialitate.

Colectarea sau transferul datelor personale către instituţiile și autorităţile de stat sunt posibile numai în cadrul legislaţiei naţionale obligatorii. Angajații, agențiile și vânzătorii noștri sunt obligați să respecte confidențialitate și să se conformeze codului nostru de conduită. În măsura în care vom efectua astfel de activități de prelucrare, transferul va fi intemeiat conform cerințelor legislației curente și în conformitate cu GDPR și în temeiul clauzelor standard de protecție a datelor adoptate pentru a asigura nivelul necesar de securitate și confidențialitate a datelor.

Drepturile dumneavoastră în calitate de persoană vizată

In orice moment aveti posibilitatea legală de a vă exercita oricare dintre drepturile legale, după cum urmează:

Dreptul la informare respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către SC MIRDATOD PROD SRL.

Dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea noastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățiile de prelucrare;

Dreptul la rectificare, posibilitatea de a obtine rectificarea datelor inexacte, precum și completare a datelor incomplete;

Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege. Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, sa anonimizam aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continuam în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

Dreptul la restricționarea prelucrării în condițiile legii

Dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către companie către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;

Dreptul la opoziție, respectiv dreptul de a se opune la prelucrarea pe viitor a datelor;

Dreptul de nu fi supus unei decizii individuale automatizate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai în baza unor activități de prelucrare automate; și

Dreptul de a se adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal http://www.dataprotection.ro/

În cazul în care, în ciuda eforturilor noastre de a asigura corectitudinea și actualizarea datelor, sunt stocate informații incorecte, le vom corecta la cerere, le vom restricționa la prelucrare sau le vom șterge, în cazul în care nu există cerințe legale contrare. Vă rugăm să trimiteți solicitarea în acest sens către responsabilul nostru cu protecția datelor.

Securitate

SC MIRDATOD PROD SRL utilizează măsuri tehnice și organizatorice de securitate pentru a proteja datele împotriva manipulării accidentale sau intenționate, pierderii, distrugerii, dezvăluirii, modificării sau accesului persoanelor neautorizate. Măsurile noastre de securitate sunt îmbunătățite în mod continuu, în conformitate cu evoluția tehnologică.

În cazul în care o persoană neautorizată a accesat sau se suspectează că a accesat informațiile dvs. personale și notificarea este impusă de legea aplicabilă, SC MIRDATOD PROD SRL vă va notifica. SC MIRDATOD PROD SRL va depune eforturi rezonabile pentru a determina amploarea încălcării și a investiga și a restabili integritatea sistemului de date.

Reclamații

Dacă aveți reclamații cu privire la conformitatea noastră cu această politică, ar trebui mai întâi să ne contactați. Sunteți desigur liber să contactați o autoritate de supraveghere din țara dumneavoastră de reședință sau de la locul de muncă sau autoritatea de supraveghere responsabilă pentru noi (Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal).

Confidențialitatea datelor personale ale minorilor

Minorii nu trebuie să prezinte nicio informație cu caracter personal fără consimțământul părinților sau tutorilor lor.

Contact
Dacă aveţi întrebări sau solicitări cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne contactaţi:

SC MIRDATOD PROD SRL.
Ibănesti, Nr.273,
Jud.Mureş
Telefon: +4 0265 538 055
FAX: +4 0265 538 055
E-mail: contact at mirdatod.ro

Activitatea de prelucrare a datelor personale se va face în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (GDPR)

De ce procesăm datele dvs. (scopul prelucrării) și care este baza legală?

Prelucrăm datele personale în conformitate cu prevederile Regulamentului European General de Protecție a Datelor (GDPR) în următoarele scopuri:

a. Pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale (articolul 6, alineatul (1b) din GDPR) Datele sunt procesate pentru a a intra în relații contractuale sau pentru a lua măsuri la solicitarea dvs. înainte de încheierea unui contract.

b. În cadrul intereselor de echilibrare (articolul 6 (1 f), GDPR)
Dacă este necesar, vom procesa datele dvs. nu doar pentru pentru îndeplinirea efectivă a contractului, dar și pentru a proteja propriile interese legitime și cele ale terților, în special.

Consultarea și soluționarea unor solicitări și reclamații specifice

Verificarea și optimizarea procedurilor de solicitare a nevoilor în scopul vânzărilor și protejării drepturilor și intereselor consumatorilor

Publicitate sau activități de marketing, dacă nu v-ați opus utilizării datelor dvs.

Formularea de acțiuni in pretenții și apărarea în litigii

Garantarea securității IT și protejarea operațiunilor IT în compania noastră

c. Pe baza consimțământului dvs. (articolul 6 (1a) GDPR)
Dacă ne-ați dat consimțământul dvs. de a procesa date cu caracter personal în anumite scopuri (de exemplu, redirecționarea datelor în scopuri de marketing), va fi legal să facem această prelucrare pe baza consimțământului acordat de dumneavoastră. Consimțământul poate fi retras în orice moment. Aceasta se aplică și retragerii declarațiilor de consimțământ primite înainte de 25 mai 2018, data la care GDPR a intrat în vigoare. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea datelor prelucrate până la retragere.

d. Pe baza prevederilor legale (articolul 6 (1 c) GDPR) sau a interesului public (articolul 6 (1 e) GDPR)
În plus, suntem obligați să îndeplinim diferite cerințe legale (de exemplu, prevederile Legii privind spălarea banilor, legile fiscale). Motivele procesării datelor includ verificarea istoricului și bonității, confirmarea identității și a vârstei, prevenirea fraudei și spălării banilor, îndeplinirea cerințelor de verificare și notificare stabilite de legislația fiscală și evaluarea și gestionarea riscurilor.

Cine va primi datele dvs. personale?
Departamentele din cadrul societății noastre, care au nevoie de acces la datele dvs. pentru a putea îndeplini cerințele contractuale și legale, vor primi acces la datele dvs. Furnizorii de servicii și agenții cu care defășurăm activități, pot, de asemenea, să primească datele în aceste scopuri, cu condiția de a menține confidențialitatea prin intermediul unui acord de condifențialitate sau a unei obligații statutare. Aceste companii-partenere se încadrează în categoriile de servicii IT, logistică, servicii de tipărire, telecomunicații, juridice, consiliere și consultare, precum și vânzări și marketing.
Ni se permite să transmitem informații despre dvs. dacă prevederile legale solicită acest lucru, dacă ne-ați dat consimțământul dvs. pentru acest lucru. Beneficiarii potențiali ai datelor cu caracter personal în aceste condiții includ: Organe și instituțiile publice dacă există o obligație statutară sau oficială de a face acest lucru.

Cât timp sunt salvate datele mele?
Procesăm și stocăm datele dvs. personale doar atâta timp cât este necesar pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale și legale, în fiecare caz în parte.
În cazul în care datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale sau legale, acestea vor fi șterse periodic, cu excepția cazului în care este necesară o prelucrare temporară ulterioară în următoarele scopuri:

Îndeplinirea datoriei de a păstra datele în conformitate cu Legislația comercială și fiscală românească, inclusiv Legea nr. 656/2002 privind prevenirea și sancționarea spălării banilor, precum și măsurile de prevenire și combatere a finanțării actelor de terorism (Legea privind spălarea banilor) și Codul fiscal românesc. Aceste legi necesită păstrarea / documentarea datelor între doi și zece ani.

Păstrarea probelor în conformitate cu termenele limită de prescripție aplicabile. Aceste termene de prescripție pot avea o durată de până la 10 de ani, deși în mod curent perioada este de trei ani.

Care sunt drepturile dvs. de protecție a datelor în calitate de persoană vizată?

Fiecare persoană vizată are dreptul:

de acces la date în conformitate cu articolul 15 GDPR,

de rectificare a datelor în conformitate cu articolul 16 din GDPR,

de ștergere a datelor în conformitate cu articolul 17 GDPR,

să stabilească restricții de prelucrarea datelor în conformitate cu articolul 18 GDPR,

să se opună prleucrării, în conformitate cu articolul 21 GDPR,

dreptul la portabilitatea datelor în conformitate cu articolul 20 GDPR.

Fiecare persoană vizată are, de asemenea, dreptul de a depune o plângere la autoritatea responsabilă cu supravegherea protecției datelor (în temeiul articolului 77 GDPR) Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, http://www.dataprotection.ro/

Vă puteți retrage consimțământul privind prelucrarea datelor dvs. personale de către noi în orice moment. Aceasta se aplică și retragerii declarațiilor de consimțământ primite înainte de 25 mai 2018, data la care GDPR a intrat în vigoare. Rețineți că această retragere se va aplica pentru viitor și nu se va aplica niciuneia dintre datele procesate înainte de retragere.