Friends link: 070-513 070-516 070-519 070-595 070-599 1D0-525 1Y0-250 1Y0-350 1Z0-045 1Z0-050 1Z0-054 1Z0-238 1z0-402 1Z0-409 1Z0-457

Despre noi

Cine suntem?

 

SC Mirdatod Prod SRL - Ibanesti

Societatea SC MIRDATOD PROD SRL este înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna Ibănesti, Nr.273, Jud.Mureş, iar ca aşezare geografică, societatea este situată în zona montană a judeţului Mureş, la poalele Munţilor Gurghiu. Zona geografică deosebită, condiţiile de climă şi relieful montan, flora bogată şi specifică, oferă caracteristici speciale laptelui materie primă şi implicit produselor lactate obţinute prin prelucrarea acestuia.

Societatea are ca şi domeniu de activitate colectarea laptelui materie primă şi obţinerea de produse lactate. Personalul angajat, la toate nivelele de producţie este în număr de peste 100 de persoane, fiind calificat pe acest segment al producţiei, urmându-se permanent cursuri de calificare şi perfecţionare.

Ce vă oferim?

Produsele noastre

Sortimentele obţinute în cadrul societăţii sunt în număr de 39, cuprinzând următoarele sortimente/clase de produse: caşcaval, telemea, brânză burduf, urdă, smântână, brânză de vaci, brânză topită, rulade afumate cu condimente, ruladă cu urdă şi mărar, unt.
Precizăm faptul că unitatea are capacitate de producţie mare, procesând o cantitate de 35.000 litri lapte/zilnic. O mare parte din produsele noastre (sortimentele de Caşcaval Calup şi Triunghiular) sunt atestate de către Ministerul Agriculturii, iar sortimentul Telemea de Ibăneşti, are atestatul DOP (Produs de origine protejată) la nivel naţional, aşteptand şi aprobarea CE.

Garanţia Mirdatod

Toată sortimentaţia de produse lactate, se produce sub diferite forme şi gramaje, acestea fiind stabilite în funcţie de solicitările beneficiarului.
Din această gamă variată de produse lactate, societatea noastră produce sortimente de brânzeturi topite, tartinabile si feliabile. Brânza topită tartinabilă se obţine sub mai multe sortimente (specialităţi) şi anume: brânză topită cu smântână, brânză topită cu şuncă, brânză topită cu mărar şi brânză topită cu ciuperci.
Produsele noastre sunt garantate din punct de vedere calitativ şi al siguranţei alimentului, unitatea având certificate Sistemele de Calitate şi Siguranţa Alimentului SR EN ISO 22000/2005 şi SCHEMA FSSC.

 

Misiunea noastră

Produse de Ibăneşti, le guşti şi nu te mai opreşti!

România va trebui să intre în rândul ţărilor de frunte ale Uniunii Europene, ca număr de produse tradiţionale atestate. Promovarea produselor tradiţionale, obţinute după reţete specifice sau provenind dintr-o zonă geografică, reprezintă patrimoniul nostru românesc. Arta, cultura şi mediu natural, oferind un mare potenţial pentru dezvoltarea segmentului alimentar , cu impact major asupra economiei ţării.

 

Viziunea noastră

Unitatea prin politica ei, doreşte diversificarea permanentă a sortimentaţiei în funcţie de cererile pieţei alimentare. De asemenea, obiectivele noastre de viitor sunt axate pe extinderea pieţei de distribuţie şi pe colaborări cu noi clienţi. Se depun toate eforturile pentru menţinerea standardelor de calitate şi siguranţă a produselor noastre şi în final satisfacerea consumatorului.

De ce noi?

  • La începutul lui 2015 site-ul european a prezentat Telemeaua de Ibăneşti ca fiind un produs cu Denumire de Origine Protejată
  • Recunoaşterea internaţională a produselor Mirdatod
  • Cașcaval - diverse sortimente, telemea proaspătă, telemea maturată, brânză de burduf, urdă, brânză de vaci grasă şi dietetică, smântână
  • De ce lactate? Pentru că zona în care s-a dezvoltat afacerea este una tocmai potrivită pentru obţinerea laptelui de calitate.
  • Priceperea celor de la Mirdatod reflectată în calitatea produselor nu a trecut neobservată de către oficialităţile avizate care i-au impulsionat pe reprezentanţii companiei să înceapă demersurile pentru obţinerea certificării şi la nivel european

Produse